A túrórudit lelehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy fagyasztás után ha kienged megfog változni az állaga?2013. szept. 12. 20:18
1/4 anonim válasza:
A túró fagyasztásra pro szerűvé válhat.
Ennek ellenére az íze hasonló lesz, csak pici szárazabbnak érzed majd.
2/4 anonim válasza:
Én már többször betettem a mélyhűtőbe, szerintem izgisebb úgy :) nagyon finom "fagyiként" is, ráadásul ki se kell engedni, már ehető.
3/4 anonim válasza:
Igen, semmi baja nem lesz! A belseje is finom marad, a csokinak meg külön jó, ha fagyasztva van, majd még hidegen fogyasztva... Roppanósabb úgy!
Ismerősöm külföldre szokott magával vinni rokonoknak, mert ott nem kapható. Ő is mindig fagyasztja az útra...
4/4 anonim válasza:
Sokat fagyasztottam már én is, tényleg kutya baja sem lesz.Roppanós, finom, ahogy a többiek is írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!