Hogyan kell eltenni a kaprot, hogy télen is tudjak kapormártást, tökfőzeléket, stb csinálni?
Figyelt kérdés
2008. júl. 2. 14:29
1/5 anonim válasza:
Én egyszerűen csak bedobom egy zacsiba és irány a fagyasztó. Mindig annyit török belőle, amennyi kell. Teljesen tökéletes marad még egy év után is.
2/5 anonim válasza:
Én is fagyóba teszem, vagy úgy, hogy összekeverem sóval, icipici szalicil a tetejére, és üvegbe teszem, és be a polcra
felbontás utána meg a hűtőbe
3/5 anonim válasza:
En felszoktam aprozni es 1 kis fagyallo talkaba irany a melyhuto!Nekem meg van tavalyi is de pont olyan finom tole minden kaja ,minta csak a kertbol lenne...
4/5 anonim válasza:
Én mindig alufóliába csomagolom.Ha szükségem van rá, csak vágok belőle, könnyű leszedni róla az alufóliát is !
5/5 anonim válasza:
Én megmosom, leszedem a szép zsenge zöld leveleit, ruhán megszárítom és kis adagokban neylon zacskóban beteszem a mélyhűtőbe. Következő évig biztosan jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!