Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen aszalógépet érdemes venni?

Milyen aszalógépet érdemes venni?

Figyelt kérdés
Otthoni használatba, esetleg a családnak, szomszédoknak adnék a finomságokból.

2013. szept. 2. 20:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Én a legegyszerűbb és legolcsóbb gépet ajánlanám amíg bele nem jössz. Próbálgatni az is tökéletes és a célnak megfelel. Lehet megunod vagy nem fog ízleni. (én nem adok plusszban cukrot pl a gyümikhez, így nem olyan édes mint a bolti, mi a természetes ízeket szeretjük) Én már 2 éve aszalok, igaz a gépet csak akkor használom, amikor a napsütés már nem elegendő, de teljesen jó a legalapabb gép. Nekem egy 5 tálcás gépem van, 5 kg zöldség-gyümölcs aszalására van egyszerre tervezve papírforma szerint, ami fedi a valóságot. Én most tervezem nagyobbra cserélni, de az első évekre teljesen kiszolgál egy legolcsóbb is.
2013. szept. 4. 06:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Tudsz linket küldeni a gépről? Mennyibe került? 5 kg az nagyon jó kis adag. Főképp paradicsomot, szilvát, sárgabarackot aszalnék vele.
2013. szept. 4. 08:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy nem válaszoltam, nem voltam netközelben. Szóval nekem pont ilyen gépem van:

[link]

Azért ezt választottam a többi ugyanilyenhez képest, mert német gyártmány és volt rá 2 év garancia. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Most kaptam egy modernebbet, ez tesztelés alatt van jelenleg a napsütés hiányában. :) Én idén aszaltam vele először banánt, eddig valahogy tartottam tőle, de egyik reggel a cba-ban valami 85 Ft volt kilója, kapkodta mindenki, gondoltam nekem is kell vagy két kiló. Mivel nem volt drága így belevágtam, hátha sikerül. Klassz lett, most van bent a 2. adag. Nálunk főleg télen nagyon fogynak az aszalványok, az aszalt paradicsom isteni, főleg, hogy megterem egyéb zöldség és gyümölcsfélével együtt. Szóval szerintem egy próbát neked is megér. Esetleg nincs olyan ismerősöd akitől kölcsönkérhetnél egyet kipróbálni?

2013. szept. 18. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!