Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Levet ereszt minden etel a...

Levet ereszt minden etel a sutomben, miert?

Figyelt kérdés
Az lenne a kerdesem, hogy szerintetek miert van az, hogy barmilyen rakott etelt keszitek a sutomben, minden levet ereszt?! Markas, sokfunkcios, "okos" sutom van, de hiaba, mert barmit barhogyan teszek bele, minden levet ereszt, ahelyett h finom kremes szaftja legyen az eteleknek...

2013. aug. 25. 14:45
 1/3 anonim ***** válasza:
valamit rosszul csinálsz...
2013. aug. 25. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem írod, hogy hogyan készíted a rakott ételeket, de valami a receptben lehet hibás.


Minden hozzávalót le kell csurgatni alaposan, és csak magas zsírtartalmú tejföllel szabad dolgozni, a joghurt/kefir/zsirszegény tejföl sok vizet eresz.


De ha beírod a receptedet, akkor többet lehet segíteni.

2013. aug. 25. 15:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom én sem elképzelni. nem lehet, hogy végig mindent fedő vagy fólia alatt sütsz? mert ezek nélkül a végén el kellene párolódni a felesleges folyadéknak.

pl ha nyes darálhúsból készítesz rakott ételt,a hús kiadja a sütőben is a levét, ezért célszerű elősütöttből készíteni. Persze nem tudom miről van szó, csak találgatok én is.

az is nagyon igaz, hogy csakis minőségi zsíros tejfölt vagy tejszínt érdemes használni.

Én is ki szeretném cserélni a 20 éves gáztűzhelyemet, de ilyenkor elgondolkodom... én is félek az ilyen hiperszuper

csodáktól:)

2013. aug. 25. 16:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!