Levet ereszt minden etel a sutomben, miert?
Nem írod, hogy hogyan készíted a rakott ételeket, de valami a receptben lehet hibás.
Minden hozzávalót le kell csurgatni alaposan, és csak magas zsírtartalmú tejföllel szabad dolgozni, a joghurt/kefir/zsirszegény tejföl sok vizet eresz.
De ha beírod a receptedet, akkor többet lehet segíteni.
Nem tudom én sem elképzelni. nem lehet, hogy végig mindent fedő vagy fólia alatt sütsz? mert ezek nélkül a végén el kellene párolódni a felesleges folyadéknak.
pl ha nyes darálhúsból készítesz rakott ételt,a hús kiadja a sütőben is a levét, ezért célszerű elősütöttből készíteni. Persze nem tudom miről van szó, csak találgatok én is.
az is nagyon igaz, hogy csakis minőségi zsíros tejfölt vagy tejszínt érdemes használni.
Én is ki szeretném cserélni a 20 éves gáztűzhelyemet, de ilyenkor elgondolkodom... én is félek az ilyen hiperszuper
csodáktól:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!