Bizoli kérdése:
Mibe forgatják a Hekket sütés elött az éttermekbe?
Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 09:26
2/8 anonim válasza:
Paprikás liszt : van olyan hely ahol a sima lisztet keverik kukorica lisztel fele arányban .
3/8 anonim válasza:
Éttermekben nem paprikásliszteznek, ha egyáltalán szolgának fel hekket.minimum sörtésztában sütnek halat, de halsütőknél is láttam már, hogy a hekktörzset sűrű palacsintatésztába mártották.
5/8 anonim válasza:
A 3. válaszoló nem írt hülyeséget. Néhány helyen valóban sörtésztában sütik.
6/8 anonim válasza:
Köszi, de az okosok azt nem olvasták el, hogy "étteremben"és nem a strandon a halsütődésnél.
Egy magára valamit is adó étterem nem szolgál fel paprikáslisztes halat,bármennyire fáj is egyeseknek...
7/8 anonim válasza:
Pontosan! Nem hiába van annyiféle bundázási mód.
8/8 anonim válasza:
Bizoli- kaptál már választ itt is a kérdésedre,- ilyet is, olyat is- privátban sem tudok mást írni neked. Sorry...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!