Házi túrót akarok csinálni, de a tej nem alszik meg, ilyen savószerű anyag lent marad, a tejet pedig feldobja, miért?
Figyelt kérdés
2013. aug. 13. 10:40
11/13 thirtyseven válasza:
Zsíros tejből szoktam túrót csinálni olyankor, mikor a tej ivás előtti felforralásánál derül ki, hogy ivásra már nem lesz jó, mert összeugrik ahelyett, hogy szépen habosan felforrna. Ekkor időnként kevergetve simán csak tovább szoktam főzni addig, amíg savó színű lévé válik benne túró darabkákkal.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak.
2013. aug. 27. 12:29
13/13 anonim válasza:
7-es, a csorgatot túrót felforralni?!!
!!! 30°-40°!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!