S O S, Nincs itthon kenyér! Mivel helyettesíthetem?
Figyelt kérdés
Most vettem észre h elfogyott a kenyér itthon!
Amúgy van itthon száraz kenyér(kevés mert, még szeretne enni 2 ember.). Minden van itthon! Szóval mivel helyettesíthetem??
2009. okt. 26. 19:24
21/26 anonim válasza:
Ha a felkockázott kenyereket egy kis olajon átpirítod, hozzákevered a felkockázott főtt tojásokat, a paprikát, a kockára vágott szalámit ízesíted sóval, locsolsz rá kis olajat, majdnem olyan lesz, mint a cézár saláta!
22/26 anonim válasza:
Bundi kenyér a legjobb száraz kenyérből van tojás, ketchup gondolom a kamrába van olaj hajrá.
23/26 anonim válasza:
Száraz kenyérből bundáskenyér. A négy tojás is elég lesz hozzá. Ha van otthon, adjál hozzá paprikát, paradicsomot, ha nincs, valamilyen savanyuságot. Egy pohár tea befejezésül.
24/26 A kérdező kommentje:
Köszike mindenkinek ezt a sok hasznos választ!! :P
2009. okt. 26. 20:18
25/26 anonim válasza:
vagy kérj a szomszédtól pár szelet kenyeret.:)
26/26 anonim válasza:
elég szegényes a hűtőd :D omlett az finom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!