Mit lehet tenni 200gr főtt kókuszreszelékkel?
Én is szoktam kókusztejet készíteni :) A megmaradt reszelékkel sok dolgot lehet csinálni. Olykor magkenyérbe vagy sütibe teszem, most a spenótfőzelékbe raktam és összeturmixoltam, de ha más ötletem nincs, akkor kókuszkrémet csinálok belőle citromlével és -héjjal, vaníliával, mazsolával, valamivel édesítve (méz, lekvár, xillit, másoknál ugye lehet cukor vagy édesítőszer)...
Diétás alatt nem tudom, mit értünk, valamivel kevesebb zsír van benne (sose tudom meg, hogy válnak szét a tápanyagok ilyenkor), de azért egy gyöngített olajos mag is tartalmas. Bár szerintem a kókuszzsír is diétás, szóval ez definíció kérdése és személyfüggő :)
kókuszkrém, amit piskótába tudsz tölteni
kókuszos csiga
müzlibe, joghurtokba, túróba is lehet keverni
raffaelo golyók
bounty kocka
kókuszkocka vagy golyó
tejberizsre is lehet tenni
gofri, muffin, palacsinta tésztába
kozák sapka
Köszönöm a válaszokat!
Még azt találtam ki, hogy sima vanilia fagyiba is lehet keverni, így kókuszfagyi lesz belőle. A diétás alatt meg azt értem, hogy félig kifőtt az íze, olyan, mintha ízcsökkentőt tettem volna bele. (ízfokozó helyett) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!