Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ki, hogy készít finom cappucci...

Ki, hogy készít finom cappuccinot?

Figyelt kérdés
Miért nem sikerül csomó mentesen elkevernem a port? Melyik fajtát ajánljátok leginkább? Valami praktika, amivel még finomabb?
2009. okt. 24. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem finom kapucsínót nem lehet ezekből a vacak porokból készíteni.

Főzz egy jó feketekávét, forralj tejet, mondjuk 2/3 kávé 1/3 tej, és a tetejére tejhab.

Ha mindenképp a porhoz ragaszkodsz, akkor először a port öntsd egy csészébe, és apránként (elején szinte cseppenként) keverd hozzá a forró tejet (vagy vizet).

2009. okt. 24. 20:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Csomómentes lesz ha nem forró a víz, de sztem ez rajta is van a papírján...tudom még ajánlani a tejhabosítót az olyan mint egy kis botmixer azzal keverve tuti csomómentes..
2009. okt. 24. 22:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
én tejszinhabot nyomok a feketekávéba gyors habos és finom :D
2009. okt. 25. 11:43
 4/5 anonim válasza:
100%
felforralom a tejet, bele turmixba a tejet, cappucinot, vaníliás fehérje port, meg esetleg kávékrémport! Isteni. + még jól is lakok tőle:D (fehérje eltelít)
2009. okt. 25. 18:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Több dolgot is ki fogok próbálni, bár egy kicsit időigényesek. A porból készült annyiból jó, (bár nem olyan fincsi) hogy gyors, és reggel nem kell vele sokat bajlódni.

2009. okt. 25. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!