Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell csinálni a BROKKOL...

Hogyan kell csinálni a BROKKOLI KRÉMLEVEST?

Figyelt kérdés

Sosem csináltam még és az 1 éves kisfiamnak szeretnék.

Megköszönöm a segítséget!

2009. okt. 19. 12:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Brokkolit vegetas vízben főzd meg,botmixer v turmix és tej tejszín keverékével főzd fel egy kicsit-én még teszek bele szerecsendiót és őrölt borsot,de gondolom babának nem lehet fűszeres!
2009. okt. 19. 12:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mint az előző, csak én krumplit is főzök bele és rakok bele fokhagymát is 1-2gerezdet.
2009. okt. 19. 12:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a kisfiam ekkorka volt én csak 1 erőleveskockát feloldottam fél liter forrásban lévő vízben, abban megfőztem a rózsákra szedett brokkolit és leturmixoltam. Ha a sok brokkoli miatt sűrűre sikerült, pici vizet adtam hozzá és kész.

Babának hasonló módon tudsz brokkolifőzeléket is csinálni, akkor 1 szem krumplit is belefőzöl és elturmixolsz a végén. A fél liter levesalapból 3 komoly adag főzelék lesz.

2009. okt. 20. 21:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi a sz..rnak teszel bele krumplit? Tudom, hogy sokan ajánlják, de kár elrontani vele! Az már nem is igazi brokkoli krémleves!
2009. okt. 21. 10:34
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítségeteket!

Aranyosak vagytok!:)

2009. okt. 21. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!