Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért lehet az hogy a köztudot...

Miért lehet az hogy a köztudottan édes csicsóka nem édes?

Figyelt kérdés
A napokban szedtem fel csicsókát amit tavaly ősszel ültettem. Nagyon sok volt alatta de a gumok egyáltalán nem édesek, holott amiket régebben vettem nagyon finom édesek voltak. Mi lehet az oka és mit kellene tenni?
2009. okt. 18. 14:36
 1/3 anonim válasza:
Sajnos a csicsóka akkor édes - bizonyos kémiai anyagok miatt -, ha előfőzik (a saját levében). Elviekben ez lehet a gond.
2009. okt. 26. 08:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim válasza:
és persze egy kis vizet hozzáadva a levéhez ;)
2009. okt. 26. 08:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a váéaszt. De a csicsóka nyersen is édes, én már számtalan alkalommal vettem a piacon és szoktuk enni nyersen is mert édes, illetev mikor olajban kisül akkor is nagyon édes. De ez amit termesztek valahogy se így se úgy nem édes.
2009. okt. 27. 10:44

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!