A tojásnak a sárgája, vagy a fehérjéje tartja össze az alapokat?
Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 20:26
2/3 A kérdező kommentje:
pl. fasírt, tészta..
2013. jún. 22. 20:54
3/3 anonim válasza:
Szerintem nincs jelentősége, mert volt már, hogy ilyen vagy olyan maradékot használtam fasírthoz, rizses-húsos töltelékhez de mindegyikkel
összeállt, nem lehetett észrevenni semmi külömbséget.
A sütiknél viszont mindig betartom, amit ír a recept.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!