Kerti grillsütőnél hogyan tudok apróbb zöldségeket sütni?
Figyelt kérdés
Csak rács van hozzá, de közte leesnének a kisebb darabok. Hagyma-, répa-, cukkinikarikákat stb befűszerezném, és sütném.
Ötleteim: bevonni a rácsot alufóliával? (átereszti az a hőt?) vagy egy kisebb tepsit/serpenyőt tegyek a rácsra? (nem lesz annak túl forró a parázs felett?)
Esetleg valami vaslap, de azt hol lehet pont akkora méretben venni?
2013. jún. 13. 12:23
11/13 A kérdező kommentje:
köszi a többieknek is!
megvolt a grillezés, hát az alutálcás megoldás nem volt az igazi, nagyon lassan sültek benne a zöldségek, közben a kész hús hűlt az asztalon, mi éhesek voltunk... így elővettük a Hot Plate-et és 5 perc alatt megsütöttük benne őket :D
2013. jún. 19. 13:20
12/13 Cinya75 válasza:
Legközelebb sima alufóliát használj és azzal kezd a grillezést. Utána a husokat. Mi egy kemencét használunk, de ott pikk-pakk megsűlnek dolgok. [link]
13/13 A kérdező kommentje:
köszi a tippet, azóta idén csináltattunk egy mezőgazdaságból szerzett tárcsát (vastag vaslap - beszabva a grillre), azon tökéletesen lehet minden apróságot, na meg persze húst is sütni :)
2014. máj. 13. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!