Kerti grillsütőnél hogyan tudok apróbb zöldségeket sütni?
Csak rács van hozzá, de közte leesnének a kisebb darabok. Hagyma-, répa-, cukkinikarikákat stb befűszerezném, és sütném.
Ötleteim: bevonni a rácsot alufóliával? (átereszti az a hőt?) vagy egy kisebb tepsit/serpenyőt tegyek a rácsra? (nem lesz annak túl forró a parázs felett?)
Esetleg valami vaslap, de azt hol lehet pont akkora méretben venni?
Esetleg alufóliába is csomagolhatod magukat a zöldségeket, sütheted ilyen alutálcán:
Vagy tűzd nyársra:)
Nagyon koszi a sok jó tanácsot! :-)
Saslikos megoldasra is gondoltam, de sajna olyan pálcám sincs, bár ha elég kreatív vagyok... :-)
Alu tálcám van, kipróbálom azzal, remélem azért megsülnek.
Ha nem is mostanra, de esetleg későbbi grillezéshez ajánlanám, a kétoldalú nyeles sütőt. lehet halalakút és nagyobb szögletest is kapni. ugye a hal is széteshet sülés közben és lepotyogna, ugyanígy a kisebb zöldségek is. hosszú nyele van, praktikusan meg lehet fordítani, ha az egyik fele megsült a cuccnak.
nekem sincs még, de barátainknál láttam, tényleg jó dolog.
olyasmi, mint a régi sajtostallérsütők, csak drótból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!