Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Egész sajtot vettem, de...

Egész sajtot vettem, de sokáig nem tartogathatom, mert büdi lesz. Hogyan tárolhatnám?

Figyelt kérdés
Hűtőben pár nap alatt megromlik, vákuumom nincs, ha meg fagyasztóba rakom, utána olyan lesz az állaga, ha felenged, hogy nem lehet reszelni. Vagy reszelve is lehet fagyasztani, nem áll össze utána?
2009. okt. 8. 11:33
 1/6 anonim válasza:
100%
Fagyaszd le. Én azt szoktam ha egész sajtot veszek. Kb négy darabba vágom és megy a fagyasztóba.
2009. okt. 8. 11:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig lefagyasztom,és a normál hűtőben hagyom kiengedni,és mindig tudom reszelnei is.Reszelve is le lehet fagyasztani,csak akkor ha kienged,kissé összeáll,de kézzel szét lehet éppen morzsolni.
2009. okt. 8. 11:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Fagyaszd le nyugodtan, csak amikor kiolvasztod, akkor tegyél alá egy papírt, hogy a vizet felszívja. Utána tudod reszelni.
2009. okt. 8. 11:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Oké, akkor azt csinálom, hogy egy darabot reszelve, a többit darabolva rakom a fagyasztóba, és meglátjuk, hogyan jobb. Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2009. okt. 8. 11:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért, hogy a reszelt sajt ne tapadjon össze, egy kis liszttel kell összekeverni.Félve próbáltam ki, de működik. Elég csak úgy megszórni, mintha bőven sóznál valamit.
2009. okt. 8. 20:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Hú, neked is nagyon köszönöm! :D
2009. okt. 8. 20:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!