Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy süssem ki a halrudakat,...

Hogy süssem ki a halrudakat, hogy ne essenek szét?

Figyelt kérdés

Sok, vagy inkább kevés olajban? Meddig?

Eddig minden fajta, drága, olcsó is szétesett.


2013. máj. 27. 12:48
 1/7 anonim ***** válasza:
serpenyöben szoktam . kevés oljon és pár percig sütöm egyik oldalát aztán megforditom .
2013. máj. 27. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:

Forró olajban.

Mert ha nem elég forró, akkor szokott elázni, és szétesni...

2013. máj. 27. 13:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
tepsiben,olaj nélkül
2013. máj. 27. 13:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem esett szét életemben, pedig vettem már sokszor olcsó Lidlset. Forró olaj, sütöm, kiveszem, kész.
2013. máj. 27. 14:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem sem szokott szétesni, forró olaj, teflonserpenyő.

egy műa lapáttal nyúlok alá, és egy villa segítségével átfordítom.

2013. máj. 27. 18:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 doboszoli ***** válasza:

Bár én igazán nem eszem, (horgászom, most épp süllő készül)

de sütöttem már.

Forró, bő zsiradékban, fagyosan.

2013. máj. 27. 19:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 titti2 válasza:
próbáld vajjal nekem bejött :D
2013. jún. 8. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!