Hogy süssem ki a halrudakat, hogy ne essenek szét?
Figyelt kérdés
Sok, vagy inkább kevés olajban? Meddig?
Eddig minden fajta, drága, olcsó is szétesett.
2013. máj. 27. 12:48
1/7 anonim válasza:
serpenyöben szoktam . kevés oljon és pár percig sütöm egyik oldalát aztán megforditom .
2/7 anonim válasza:
Forró olajban.
Mert ha nem elég forró, akkor szokott elázni, és szétesni...
4/7 anonim válasza:
Soha nem esett szét életemben, pedig vettem már sokszor olcsó Lidlset. Forró olaj, sütöm, kiveszem, kész.
5/7 anonim válasza:
Nekem sem szokott szétesni, forró olaj, teflonserpenyő.
egy műa lapáttal nyúlok alá, és egy villa segítségével átfordítom.
6/7 doboszoli válasza:
Bár én igazán nem eszem, (horgászom, most épp süllő készül)
de sütöttem már.
Forró, bő zsiradékban, fagyosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!