Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A magyaroknak miért van...

A magyaroknak miért van majonézes köret fétisük?

Figyelt kérdés

Felmerült bennem a kérdés, ugyanis minden kérdésnél látok 1-2 ilyen remek ötletet, hogy valami totál nem odaillő majonézes undormány legyen a főétel mellé. Majonézes krumpli, majonézes tojás, majonézes kukorica, jó kis majonézes franciasaláta, tartár és társai. MIért csak majonéz?


Itthon miért ismeretlenek az átlagember számára a különböző egészséges és ízletes fűszerolajokkal, ecetekkel készített zöldséges, netán húsos, gombás, tengeri herkentyűs, halas, sajtos saláták, miért vagyunk rákockulva a majonézre?


Nem azt mondom, néha jólesik, de nem mindenhez és nem mindennap...


A kérdés elméleti jellegű, az érdekelne, hogy a magyar salátakészítés miért ennyire beszűkült az alapanyagok terén.


2013. máj. 14. 16:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
sztem sokan azt eszik csak ami bevált, és pl száraz húsok jobban csúsznak vmi majonézessel.. szerintem amúgy elnyomja sok étel ízét, de amúgy szeretem, csak azokat is telenyomják már mindenféle ízfokozókkal. bár házilag is lehet majonézt csinálni:)
2013. máj. 15. 17:00
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!