Gabica998 kérdése:
Citromfűből tea?
Figyelt kérdés
A kertünkben szép számmal nő a citromfű, csak meg szeretném hogy lehet belőle teát főzni ha kiszárítom? Ha igen, csinált már valaki ilyet. Vagy milyen más "ételelnek" jó?2013. ápr. 21. 15:16
1/5 A kérdező kommentje:
meg szeretn kérdezni*
2013. ápr. 21. 15:17
2/5 lajcsilaralaura válasza:
Igen lehet belőle csinálni, én már csináltam és szerintem finom, és igen előtte ki kell szárítani:)
3/5 anonim válasza:
Szia!
Nem muszáj kiszárítani, frissen is lehet belőle teát készíteni, leforrázva és lefedve állni hagyni. Nyugtató hatása van. Virágzás előtt kell leszedni és szárítani, ha későbbre is szeretnél eltenni. Ételekhez is lehet adni, bár én nem szoktam. Limonádét szoktam még vele ízesíteni.
4/5 anonim válasza:
Igen! Nagyon jó belőle a tea!
Akár szárítva és frissen is.
Ha van mentád abból is tudsz ugyan így teát készíteni!
Itt vannak receptek, hogy milyen ételekhez lehet felhasználni: [link]
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és a segítséget. :D
2013. ápr. 23. 07:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!