Az alma fagyasztható? Mire lehet utána felhasználni? Vagy inkább tegyek el kompótot? Azt hogyan kell tartósítani?
Figyelt kérdés
2009. szept. 23. 18:40
1/7 anonim válasza:
van olyan alma ami egy pincében, vagyis hideg száraz helyen birja télen is, ugy ahogy van
2/7 anonim válasza:
En a pucolt almat lereszeltem, es ugy fagyasztottam. Telen majd jo lesz almas sutibe. :)
Kompotot ugy szoktam, hogy a leveben teszek fahajat meg cukrot +almat. Nem kell sokat fozni.
3/7 anonim válasza:
Én is lefagyasztom,vagy reszelve,vagy megpárolva sütibe.Vagy darabolva gyümölcslevesnek,kompótnak.
4/7 anonim válasza:
Szia, mi a reszelt almat fagyasztjuk le es almaslepenybe azt vesszuk elo a telen. ISTENI!
5/7 anonim válasza:
Mi megdinszteljük a darabolt almát pici vajon.ez így már fagyasztahtó, kiengedéskor bele cukor, fahéy, és palacsintába nagyon finom töltelék :)
De ugyan ezt megteheted sima reszelt almával is, kicsit kinyomkodod a levét, és ha kienged almás süti töltelék,ízesítés után nagyon finom :)
6/7 anonim válasza:
Ja, még valami, a dinszteléssel kapcsolatban: olyan lekvárszerűnek kell lennie, de lehetnek benne darabok is, úgy a legjobb, ha mind kettő egyszerre :)
7/7 A kérdező kommentje:
köszííí! :)
2009. szept. 24. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!