Fűszertojást hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
Nagyobb, mint a teatojás, csak ennyit tudok róla.Használata ugyanolyan,leveshez,húsokhoz használják.2009. szept. 22. 16:21
1/5 anonim válasza:
Én a MATCH-ban vettem ilyet : jóval nagyobb, mint a "teatojás"... :D
De biztosan kapható hipermarketekben is (Cora, Auchan, Tesco, stb.)
2/5 anonim válasza:
TESCO-ban biztosan. Én teatojást használok erre már vagy
10 éve, nekem bevált.
3/5 anonim válasza:
Nekem jobban bevált a tea vagy kávé filter.(amit dobozban lehet kapni,és persze nincs benne tea )Abba teszem a fűszereket,összekötöm és a levesből főzés után csak ki kell dobni.Nem kell elmosogatni,mint a teatojást.
4/5 anonim válasza:
Igen, én is vettem múltkor ilyen tea-filter zacskókat a DM-boltban.
Tényleg praktikusabb, mint a fűszertojás, én gyógyteákat szoktam főzni, ebből tuti nem lesz a tea tele apró szálacskákkal, a fémszitán azért az apró por átmegy...
A DM-boltokban lehet kapni "Profissimo" márkanéven TEE-FILTER (4 féle nagyságban).
Én a 3-as nagyságút vettem, ez 8cm x 13cm méretű, több evőkanálnyi gyógytea (vagy gyümölcsös tea) fér bele.
100 db van egy dobozban és párszáz Ft-ba kerül.
Ilyen, csak másféle a doboza :
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!Van is itthon teafilterem,kipróbálom a gyógyteákkal! Igaz,mindig tele van pici morzsalékkal ...De azért majd veszek "igazi" fűszertojást.
2009. szept. 23. 07:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!