Milyen csípős fűszerek vannak, amikkel az ételeket, húsokat csípősebbre tudjuk sütni?
Figyelt kérdés
2013. márc. 5. 12:24
2/4 anonim válasza:
Van, aki az őrölt borsból használ többet, és az adja neki a kedvenc csípősséget
Lehet kapni curry-t is csípős kivitelben
Anyósomék pl. a húsok mellé símán odarakták a csípős hegyes-paprikát és az azzal együtt sült husi is átvette a paprika csípősségét.
De van pl. olyan tejfölös hal-receptem, amibe a piros cseresznye-paprikát írja.
3/4 anonim válasza:
Feketebors, zöldbors, cayennebors, csípős pirospaprika. csípős pirosarany.
4/4 anonim válasza:
A fahéj is csipös izü, többet hasnál valaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!