Charlotte tortát csinálhatok úgy, hogy egy doboz hulalát felverek és belekeverek egy nagy doboz natúr joghurtot és gyümölcsöt? Nem fog szétesni? Kell bele valami zselatin, vagy valami?
Figyelt kérdés
Egy tálat szeretnék naranccsal kirakni, bele a krém és közé is narancs rétegek, illetve ez a tejszínes joghurtos krém. Csak félek, hogy nem fog megszilárdulni.2013. febr. 22. 15:18
11/12 anonim válasza:
Aaah, kimaradt egy fontos momentum:
"felmelegíted (ne forrjon, mert a zselatin forró cuccban elveszíti zselésítő képességét), felolvasztod benne a zselatinport/lapot, megvárod, míg kihűl,"
12/12 A kérdező kommentje:
Értem. :) Amúgy hihetetlen, hogy sosem volt még gondom sütéssel főzéssel, imádom is csinálni, de valahogy zselatinnal még sosem volt dolgom és megrettentem tőle. :) De holnap felülkerekedek rajta, nem foghat ki rajtam. :)
2013. febr. 22. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!