Hogyan tudom a rizibizit kis kerek edényből úgy tálalni formásan, hogy ne potyogjon szét?
Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 21:17
1/3 anonim válasza:
A rizst vagy a rizibizit úgy szokás tálalni,hogy egy kis merőkanalat bevizezel,azzal veszed ki a rizst az edényből,a tál oldalához nyomod,és szép kerek halmokat kapsz.Kis dényből nem hiszem,hogy szépen ki lehessen borítani.
2/3 anonim válasza:
Ha jól értem a kérdésedet, akkor formaból kiboritva akarod tálani: a kész rizst még forrón nyomd bele a vizzel kiöblitett formába egy kanállal és ugy boritsd ki. Azért kell vizzel kiöbliteni, mert akkor nem ragadbele, és azért kell beleNYOMKODNI, hogy tömör legyen és együtt maradjon a kiboritás után is.
3/3 A kérdező kommentje:
Pontosan erre gondoltam,köszi!
2009. szept. 5. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!