Hogyan paníroznak nagyüzemi konyhán?
Figyelt kérdés
Hogy lehet bepanírozni gyorsan 30 kg patiszont, 500 szelet rántott húst pl.?2009. szept. 1. 12:24
1/5 anonim válasza:
Min. 3 emberrel, jo gyorsan!:) De ugyan ugy mint otthon, bàr a tojàsmasszàba kevernek tejet és egy kis lisztet is!
2/5 anonim válasza:
Elözö vagyok! Még egy tipp! A lisztet és a tojàst nagyobb-, a zsemlemorzsàt lehet kisebb edénybe is tenni! A patiszont, sozàs utàn, csak beleforgatod többet is tudsz egyszerre, a lisztbe és tojàsba, majd a zsemlemorzsàba normàl modon! A hust csak az egyik oldalàn verik ki, ugyan olyan, besozzàk és panirozzàk!
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2009. szept. 1. 16:08
4/5 anonim válasza:
Egy ismerősöm dolgozott ilyen helyen.A húst vékonyra verik ki,majd duplán panírozzák:tojás,liszt,tojás,liszt,zsemlemorzsa.Kisütve így nagyobb szeletnek tűnik a kevesebb hús is.
5/5 anonim válasza:
Elsö vagyok, én is ilyen helyen dolgoztam 11 évet, de soha nem paniroztunk duplàn :) De hàt konyhàja vàlogatja! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!