Elhagyhatom a zselésítőt az alábbi receptben, ha sokáig főzöm? Ha nem kavarom, leég az alja?
Figyelt kérdés
1kg őszibarack
fél liter száraz pezsgő
2,5 cl málnaszörp
1 citrom leve
1,5 kg cukor
2,5 dl folyékony zselésítőszer
2 dkg citromsav
Fölvágjam, vagy pürésítsem a gyümit? Tanácsot kérek!:) Köszönöm!
2009. aug. 26. 10:21
1/2 anonim válasza:
Mit akarsz belőle készíteni?Ha lekvárt,akkor kell a zselésítő,vagy több gyümölcs kell hozzá és több cukor.
2/2 anonim válasza:
Ha sokáig főzöd, torzul az íze, akkor kár a pezsgőt erre
pazarolni, inkább idd meg. Ha nem kavarod, úgy leég, mint
a vöcsök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!