Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Elhagyhatom a zselésítőt az...

Elhagyhatom a zselésítőt az alábbi receptben, ha sokáig főzöm? Ha nem kavarom, leég az alja?

Figyelt kérdés

1kg őszibarack

fél liter száraz pezsgő

2,5 cl málnaszörp

1 citrom leve

1,5 kg cukor

2,5 dl folyékony zselésítőszer

2 dkg citromsav


Fölvágjam, vagy pürésítsem a gyümit? Tanácsot kérek!:) Köszönöm!


2009. aug. 26. 10:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Mit akarsz belőle készíteni?Ha lekvárt,akkor kell a zselésítő,vagy több gyümölcs kell hozzá és több cukor.
2009. aug. 26. 10:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha sokáig főzöd, torzul az íze, akkor kár a pezsgőt erre

pazarolni, inkább idd meg. Ha nem kavarod, úgy leég, mint

a vöcsök!

2009. aug. 26. 10:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!