Tej helyett ízzel is elkészíthetem?
Figyelt kérdés
Karácsonyra szeretnék forró csokit csinálni. Meg is vettem a Dr. Oetker Choco-Choco forró csokoládés csomagok mentás és étcsokis, étcsokisat azért, mert bátyám tej érzekeny... És tej helyett vízzel is megcsinálhatom?2012. dec. 23. 21:08
1/4 anonim válasza:
Igen,csak nem lesz olyan krémes.
2/4 anonim válasza:
Nem biztos, hogy finom lesz. Én házi forró csoki port kevertem karácsonyra gasztroajándéknak, tejjel isteni finom lett (nem kakaó!), vízzel viszont borzalmas. Szerintem először próbáld ki, és ha nem működik, akkor vegyél egy doboz növényi tejet, amit a tejallergiások is fogyaszthatnak, azzal hátha jobb lesz.
3/4 A kérdező kommentje:
rizstej is megteszi? Mert ő azt szokta valamikor inni
2012. dec. 23. 23:50
4/4 anonim válasza:
Ha issza és nem lesz tőle rosszul akkor talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!