Halászlébe mivel passzírozzátok a halat?
Próbáltam tésztaszűrőn, de túl sokáig tart és átment rengeteg szálka is.
üdv: Kati
Én is csinálom, mert valahol költözködés közben eltűnt a passzírozóm. persze először kiszedem a nagyokat, majd fakanállal nekiesek. saját levével öblögetve mágiscsak sikerül.
de itt kaptam egy remek ötletet, és azóta ezt a módszert használom. miután
a szűrőn elég nagy darabokban megy át, de utána botmixerrel "lesimázni" tökéletesen lehet.
Azóta hálás vagyok a kedves válaszolónak:)
Én tésztaszűrőn láttam , hogy passzírozzák .
De ezt nem nevezném halászlének inkább valami híg trutyinak .
nekem mindig tökéletes lesz így. gondolj bele milyen éles kések vannak abban.
de turmixolni is lehet, csak azt még utálatos is elmoogatni:)
Nálam a "hülyére" főzött alaplé, és a tésztaszűrőn való nagyvonalú áttörés működik, plusz botmixer.
Híg "trutyi"? Fogadsz rá, hogy nem?
Persze egy liter víz, majd' egy kiló hal..
Több passzírozóm végezte a kukában, mert nyeklett-nyaklott, rozsdásodott, meg minden.
Láttam, aki darálja, az apró szálkákkal együtt, nekem ez túl tömény, olyan "selymes".
Nálam az elvárás, hogy ne lehessen látni a kanál alját.
Persze, ez csak egy vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!