Mondanátok nekem vendégváró falatkához ötleteket?
Boltban lehet kapni hajtogatott leveles tésztát én abból szoktam különféle sós falatokat csinálni.
Nyújtod és csak a fantáziád szab határokat,hogy mivel töltöd:
Pl:Lesütött hagymás sonka,párolt zöldség,pizzakrém-sajt,besamel tojással,csak sajttal,ha édeset akarsz,akkor,sütőálló lekvár,túró,dió-mák stb stb..káposzta,alma :-)
Illetve ami nagyon tuti,de ez CSAK FRISSEN jó:
Almát felkarikázod (keresztben) és sűrű palacsintatésztába mártva,forró olajban kisütöd és meghinted fahéjas porcukorral vagy fahéjmártással.
Aztán lehetnek szendvicsek,friss salátával,sonkával,majonézzel.
Süthetsz még sajtos aprópogácsát vagy rudat köménymaggal.
Én ezekre tudok gondolni :)
Remélem adtam pár ötletet neked.
ÜDV
én úgy szoktam, hogy teszek rá vajat, felvágottat, zöldséget, beleszúrok egy fogpiszkálót, a sajtot pedig úgy szúrom fel a fogpiszkálóra, hogy úgy nézzen ki, mint egy vitorlás hajó. : D
[link] valahogy így, csak én egy vitorlával szoktam..ha minizászlót is tűzöl bele, akkor pláne jó. : D
Én ettem olyat is egy vendégségben, hogy egy káposztára fel voltak szúrva fogpiszkálóval a miniszendvicsek és úgy nézett ki mint 1 sün:))
Szerintem ez aranyos ötlet,sőt ha gyerekek a vendégek ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!