Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Frankfurti leveshez mit...

Frankfurti leveshez mit főzzünk holnap? Ti mit szoktatok?

Figyelt kérdés
Valami egyszerűt szeretnénk és nagyon olcsót, 4 főre.
2012. nov. 10. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:
spagetti carbonara. Én nagyon szeretem.+ nagyon kiadós és egyszerű elkészíteni. odadobod a békönszalonnát vagy az olcsóbbik kolozsvári szalonnát az olajba pirulni majd ha megpirult rá teszel egy gerezd összenyomott fokhagymát (ízlés szerint) megszórod kis sajtal és öntesz hozzá tejszínt ha van. majd pediglen a kifőzött tésztába ömleszted a produktumot. összekevered és kész
2012. nov. 10. 22:52
 2/3 anonim ***** válasza:

tejberizs, túrós, diós, mákos, grízes-lekváros, káposztás, sajtos-tejfölös, krumplistészta

mákosguba, fahéjas-cukros nudli, rizskoch, palacsinta, gofri, rakotttészta, rizseshús, tarhonyáshús, tojűsos nokedli, pizza, fánk, bukta, szilvásombóc, lekváros derelye, sajtos lángos,

2012. nov. 10. 23:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Rakott krumpli

De csináltam már olyat is, hogy összeállítottam a közönséges túrós-tésztát, majd beleöntöttem egy tepsibe, megkentem a tetejét tejföllel, megszórtam reszelt sajttal és bedugtam a sütőbe. Amikor egy kicsit hűlt, mint a túrós-lepényt szeleteltem ki.

2012. nov. 11. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!