Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » ACTIVIA szeresd pocakot...

ACTIVIA szeresd pocakot reklám. Szereted?

Figyelt kérdés

Mi a véleményed a reklámról?

Szereted? Nem szereted?

Az activia joghurtot szeretted eddíg,és csak a reklám miatt nem vagy a reklám miatt szeretted meg?

Mi a véleményed az activia áráról? Drága?olcsó?

A reklámban nem idegesít a zöld kesztyűbáb "pocak"???

Minden válasz érdekel!!!!!! :)

Mindenkit felpontozok!!!!!!:) :) :)

#joghurt #Activia #szeresd pocakot
2012. nov. 3. 20:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Amit reklámoznak, az általában drága és/vagy rossz. Amit nem reklámoznak az pedig jó és olcsó. Gyümölcsjoghurtból a legjobb a Zott Jogobella. Ha még van olyan.
2012. nov. 3. 20:56
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

valami marketinges vagy igaz?:)

Mikor először meghallottam és felvisított az a báb kiesett a kaja számból úgy megijedtem. Ezt korrigálták sima nyafogással ilyenkor csak borsódzott a hátam,mintha műkörömmel kaparnák a táblát. Majd mikor a közösségi oldalak is tele lettek a hülye pocakos viccekkel,feladtam és magamban kínlódtam mikor már a 100. ember osztja meg.

Alapból nem szeretem ezt a joghurtot de ezek után legszívesebben dinamittal robbantanám fel. Mi a véleményem a termékről?Mivel Szulák Andi terebélyes pocakjával kijelentette hogy neki mennyire jól levitte a puffadást a hasáról felvettem a szemüvegem,hogy tényleg?? De nem hiszem. Etessétek csak a népet a Bifidus marhaságokkal,jól csináljátok ;)

2012. nov. 3. 20:57
 3/11 A kérdező kommentje:

Nem vagyok marketinges :)

Csak érdekel mások véleménye:)

Ha nem nagy gond,légyszi írjatok kort és nemet is mert nagyon kiváncsi vagyok :)

22/L

2012. nov. 3. 21:00
 4/11 wartburg353s ***** válasza:
41%
Nekem bejön az a reklám, mert amikor nézem, mindig eszembe jut, milyen jó lenne megkóstolni valamelyik újfajta Activiát. Finom az Activia, de inkább olcsóbb joghurtot veszek, meg olyat, aminek sűrűbb az állaga. Pocak egyáltalán nem idegesít, szerintem aranyos, bár kicsit fura, hogy mi is ő tulajdonképpen.
2012. nov. 3. 21:01
 5/11 A kérdező kommentje:

Írjatok jó sokan!!!

Mindenkit felpontozok:)

2012. nov. 3. 21:01
 6/11 anonim ***** válasza:
66%

Annyira nem szoktak befolyásolni a reklámok, így pocak miatt sem rohantam activiát venni.

Hogy idegesít-e? Igen. Szerintem elég béna reklám lett, persze most, hogy "botrány" lett belőle ez a vélemény már álságosnak tűnhet :D Nekem az elején sem tetszett. Olyan full gyerekes, mint a dedóban próbálja lediktálni, hogy foglalkozz egyik alkatrészeddel, mert csak zabálsz, bezzeg ha még ráöntesz egy kis joghurtot is majd jó lesz...

Amúgy a joghurt finom. Van azt hiszem mézes, úgy évi 2-3 alkalommal eszem belőle. De ha már Danone akkor hasonló kiszerelésben a Görög joghurtot eszem kekszeset vagy sztracsatellásat.

Ára: nem olcsó. De a nagyon olcsó joghurtok általában nem is jók... A görögöt akkor veszem, amikor 320 körül adják a 4-et. Alapbárban (400-420) nem veszek belőle...

Ami finom még az a Zott Szívecske, de azt "ésszel" kell ennem, mert egy ideig napi 1-et betoltam, és utána rá sem tudtam nézni :D

2012. nov. 3. 21:11
 7/11 anonim ***** válasza:
77%
Én szeretem az Activiát, szerintem ugyanolyan, mint a többi joghurt. Én nem tudok különbséget tenni közöttük. Ez a reklám borzalmas, de ettől függetlenül fogok még venni Activiát. Mondjuk én alapból ritkán eszem joghurtot, nem az árak miatt. Egyszerűen csak annyira nem vagyok oda érte. Nem gondolom, hogy annyira hű de nagyon drága lenne.
2012. nov. 3. 21:35
 8/11 anonim ***** válasza:
85%

nem szeretem a reklámot, idegesít, szerintem nagyon gyerekes, idétlen, és hogy a csaj bábozik és magában beszél szerintem beteges. Nekem a South Park-ból Mr. Garrison jut eszembe mindig. :)

A joghurt szerintem finom, de drága, nem szoktam venni.

A rossz reklám szerintem gagyivá teszi a terméket, például Paradontax fogkrémet ha ingyen adnák se kéne.

2012. nov. 3. 22:32
 9/11 anonim válasza:
43%
A gyerekeim irtó édesen tudják mondani hogy:Össze vissza etetsz! Jót kuncogunk rajta és ennyi.
2012. nov. 4. 17:42
 10/11 anonim válasza:

Őszintén? Katasztrófa.

Amikor Szulák Andit kellett hallgatnom, az még csak szimplán idegesített, bár őt is szívesen elküldtem volna melegebb éghajlatra az activiájával együtt... De ez a pocak ez olyan szinten BRUTÁÁÁLISSSSAN SZ@R, hogy főbe tudnám magam lőni, amikor a legjobb film közben tíz percenként benyomják. Utálom, rühellem, a falra mászok tőle,egyszerűen kibírhatatlan. Egyébként az ismerőseim véleményét is figyelembe véve ez inkább ellenszenvet vált ki az emberekből, nem vásárlási igényt... Az egyik előttem szóló szavaival élve "dinamittal robbantanám fel". (gratulálok, a legjobb megfogalmazás :DDD)

UI: hogy lehet egy ujjal kő-papír-ollózni? xDDDDDD

2012. nov. 25. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!