Szereted a sajtot almával?
Figyelt kérdés
Legjobb a Tihanyi Camambert savanyú (Elstar) almával. ;D2010. jan. 11. 21:17
1/9 anonim válasza:
Én a trappistát szeretem zöldalmával:D
2/9 anonim válasza:
Én is trapistát szoktam enni,én szeretem nagyon (és én is savanyu almával)
4/9 anonim válasza:
nekem a kedvenc "tálam" minimum 3 féle sajt: camembert, feta, és valami sós füstölt sajt zöld almával, dióval és néha sovány sonka ááh annál jobb nincs is, max még egy pohár vörösbor =)
5/9 anonim válasza:
vagy az almát dióval, nagyon fincsi
6/9 igabcsy válasza:
14:51 - bocs az off-ért, de mintha csak én írtam volna. :-))
Tehát igen, nagyon szeretem (legjobban savanyú almával).
7/9 anonim válasza:
Az annyira finooom...
Mondjuk én a camambert sajtokat bogyós gyümivel szeretem: eper, áfonya, ribizli..
És a sajt nagyon finom még szőlővel és mézes dióval:)
L.16
8/9 anonim válasza:
igen ,nagyon szeretem, tavaly karácsonykor sajttálat csináltam előételnek. több féle sajt, dió, szőlő, aszaltszilva. természetesen borral. nagy sikere volt.
9/9 anonim válasza:
Hát megpróbálom ezt a sajtos almát én is :) Biztos nem lehet rossz. Én a szőlőt szeretem tejföllel és reszelt sajttal ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!