Ha elfogyott az olaj, miben süthetném a húst?
Figyelt kérdés
Csak a fél adag húshoz volt elég az olajam, idő közben elfogyott a serpenyőből is, és ez volt az utolsó adag, amit beleöntöttem. Kacsazsír vagy az a margarin, amit a kenyérre kenünk (Rama) jó lesz pótolni? Sürgősen kéne a válasz, mert itt állok tétlenül... Köszi!2012. okt. 23. 14:28
1/6 anonim válasza:
Inkább a kacsazsír, vagy kérj a szomszédtól olajat.
2/6 anonim válasza:
szomszéd,vagy van olyan h#lye kisboltos (mint nálunk is) aki nyitvatart most is
3/6 anonim válasza:
Mindenképpen kacsazsír. Én betenném kis tepsibe, s ha felolvadt a zsír, beleültetgetném a maradék panírozott husikat, lefedném fóliával, be a sütőbe. 20-30 perc lefedve, majd megforgatni, s fólia nélkül. Nem szívja be a zsírt.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, a kacsazsír mellett döntöttem. Szerencsére nem kellett sok... A szomszédék nincsenek itthon ha jól tudom. Meg nem is zaklatnám őket hosszúhétvégén ilyennel. Bolt az száz százalék, hogy nincsen nyitva, nálunk ennél lustábbak a boltosok... :) Köszi a választ mindenkinek!
2012. okt. 23. 15:05
6/6 mustafa33 válasza:
A ráma fele eltűnik és ég is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!