Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hány fonak kell lennie egy...

Hány fonak kell lennie egy hűtőben?

Figyelt kérdés
kaptam egy alighasznált csudaszép hűtőt. a fagyasztója kifogástalanul működik, de mintha nem lenne elég hideg a hűtőrészében.
2012. okt. 19. 21:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem no-frostos, akkor normáltér felső polc 2-4, közepén 4-6, alsó polc 6-8, alsó doboz 10 környéke.

Ennek megítéléséhez leginkább hőmérő a "saccoló", kivéve ha valahol fagy, mert akkor nem kell hőmérő.

2012. okt. 19. 21:46
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Én 10 fokra állítottam,hogy ne legyen túl hideg,amit kiveszek belőle,tej,joghurt,tojás...stb.Még semmi nem romlott meg idő előtt.
2012. okt. 19. 21:49
 3/10 A kérdező kommentje:

nagyon köszi!

ha no-frostos akkor mennyiben változik a hőmérséklet?

2012. okt. 19. 21:52
 4/10 anonim ***** válasza:
34%
Ha az ANTSZ kimegy ellenőrizni,azt nézik,hogy 2 és 8 fok közé essen a belső hűtőtér hőmérséklete, ezen tartományon belül jó.Hogy melyik polcon,az mindegy, csak a min és max hőmérséklet ezeken belül legyen.Nekem van hűtőhőmérőm,úgy szoktam belőni,hogy 6 fok legyen belül.
2012. okt. 19. 22:10
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
2-5 foknak kell benne lenni
2012. okt. 19. 22:43
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

Sokféle megoldású hűtő van..

Hőmérséklet vezérelt ventillátor fújja be a hideget a normáltérbe .

Ott már nem "magától" jön megy a hideg levegő, hanem áramoltatják, ennek terelésétől függ, hol mennyi lesz.

Alapeset: 2 és 10 között ...

2012. okt. 19. 22:45
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! szereztem hőmérőt és sajnos 15 fok van bent a maxra feltekerve és a kompresszor pedig tűz forró. de a fagyasztója meg szépen fagyaszt.:(
2012. okt. 20. 18:25
 8/10 anonim ***** válasza:

plusz 15 fok most októben végén nagyon magas a hűtőtérben.a külső hőmérséklet is befolyásolja a bentit. mi is a nyáron vettünk újat, kétségbe voltam esve, hogy maxon is csak 10 fok volt benne.

most meg minimumon majdnem fagyos minden.ki kell venni a hidegkaját, gyümölcsöt és kint várakoztatni, hogy eheteő legyen.

neked kell eldöntened, hogy így megéri-e, hogy csak a fagyója tökéletes.

számold ki a fogyasztását, az én férjem képes ilyen számolgatásokra...:)

2012. okt. 20. 19:01
 9/10 anonim ***** válasza:
nagyon ügyes férjed van...
2012. okt. 20. 19:31
 10/10 A kérdező kommentje:

+15ban félek megromlik még a tej is. úgy döntöttem kihúzom míg nem lesz v.mi. addig a régi de hűhó hűtó marad.:(

köszi a válaszokat!

2012. okt. 20. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!