Mitől nedves a cukor?
Figyelt kérdés
Most vettem egy zacskóval. Ehető igaz, akkor is, ha nedves?2012. okt. 16. 12:29
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg kapott egy kis párát, de attól még ehető.
2/3 anonim válasza:
Alapvetően a nedvesség tartja össze a kockacukrot, íly módon akár otthon is lehet gyártani, ha nem kockacukorról van szó, gondolom a kezelés során használnak valami nedvességet és az a melegben kicsapódhat.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. okt. 19. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!