Hogyan lehet hőkezelés nélkül kökénylekvárt készíteni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 11. 19:25
1/2 anonim válasza:
Ha pürésited a kökényt, attól még nem lesz lekvár, annak az a lényege, hogy megfözd.
Ha a hökezelés alatt nem ezt érted, akkor a megfött lekvárt vagy forrón csavaros tetejü üvegekbe töltöd és azonnal lezárod, vagy esetleg lefagyasztod.
2/2 A kérdező kommentje:
Ezt a lekvárt árúlják ezzel a kifejezéssel.Receptet,leírást viszonttnem találok róla . Lehet,hogy tényleg csak pürésítés ?
2012. okt. 12. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!