Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan tudnám felgyorsítani...

Hogyan tudnám felgyorsítani az avokádó érését?

Figyelt kérdés
4 napja vettem egy avokádót, ami olyan kemény volt mint a beton. Még mindig nem érett meg, amin csodálkozok. Mivel tudnám felgyorsítani az érlelését? Félek, hogy elrohad, mielőtt megehetném.

2012. okt. 3. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Utóérő gyümölcs: a keményebb példányok szobahőmérsékleten néhány nap alatt beérnek.


Sok féle praktika van hozzá.


Egy papírzacskóba kell be tenni egy banánnal vagy egy almával és megérik 2-3-nap múlva.

2012. okt. 3. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
b*sszus, pedig beraktam papírzacskóba, és semmi nem változott! Tegyek mellé egy almát, azt mondod?
2012. okt. 3. 23:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen tegyél be melléje almát vagy banánt.

Aztán tedd be a szekrénybe, hogy sötét helyen legyen.

Majd pár nap múlva már biztosan puhább lesz.

Mi is így szoktuk, ha keményebbet veszünk.

2012. okt. 4. 10:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Mindenképpen érett gyümölcs mellé tedd, mert az érett gyümölcs etént termel, ami segíti a még nem érett gyümölcs érését. Úgyhogy bátran :)


(Egyébként mi a sütőtököt pl. napra tettük, de a banán, alma stb. így érik meg jobban, ha érett gyümölcs mellé teszed.)

2012. okt. 10. 07:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!