Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A brassóihoz előző nap előkész...

A brassóihoz előző nap előkészíthetem a krumplit, h másnap csak ki kelljen sütni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy megpucolni, felkockázni. Ha lehet, hogyan tároljam másnapig?(Én nem akarom megfőzni, majd sütni, hanem csak sütni.)
2009. aug. 1. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Rakd tälba es engedj rä hideg vizet. Be a hütöbe es mäsnap egy tiszta konyha ruhäval itasd le rola a vizet.
2009. aug. 1. 21:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz csak cseréld le a vizet róla néha.
2009. aug. 1. 21:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Kis citromlevet tegyél a vízbe. Semmi baja nem lesz!
2009. aug. 1. 21:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
Én inkább megsütném elözö nap és másnap csak hozzátenném a husihoz.
2009. aug. 1. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
ÁÁÁÁ....Nincs rosszabb a kihűlt sültkrumplinál!!
2009. aug. 1. 21:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
Az igaz, de mivel a brassóiban ugyis össze kell sütni a húst a krumplival a végén, igy nem lesz kihült...
2009. aug. 1. 22:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Hűtőben, vízben nyugodtan tárolhatod egy napig, én is szoktam.
2009. aug. 1. 22:30
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!