A brassóihoz előző nap előkészíthetem a krumplit, h másnap csak ki kelljen sütni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy megpucolni, felkockázni. Ha lehet, hogyan tároljam másnapig?(Én nem akarom megfőzni, majd sütni, hanem csak sütni.)2009. aug. 1. 21:30
1/7 anonim válasza:
Rakd tälba es engedj rä hideg vizet. Be a hütöbe es mäsnap egy tiszta konyha ruhäval itasd le rola a vizet.
2/7 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz csak cseréld le a vizet róla néha.
3/7 anonim válasza:
Kis citromlevet tegyél a vízbe. Semmi baja nem lesz!
4/7 anonim válasza:
Én inkább megsütném elözö nap és másnap csak hozzátenném a husihoz.
5/7 anonim válasza:
ÁÁÁÁ....Nincs rosszabb a kihűlt sültkrumplinál!!
6/7 anonim válasza:
Az igaz, de mivel a brassóiban ugyis össze kell sütni a húst a krumplival a végén, igy nem lesz kihült...
7/7 anonim válasza:
Hűtőben, vízben nyugodtan tárolhatod egy napig, én is szoktam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!