Hogyan lehetne javítani?
Figyelt kérdés
Csináltam száraztésztát. Ma befőztem a levesbe és olyan érdekes az állaga. Mintha nem lenne elég kemény. Mivel tudnék ezen javítani?2012. szept. 4. 12:48
1/7 anonim válasza:
Sajnos ezen nem tudsz már segíteni. Külön főzted, vagy az egész levesbe?
Ha külön, akkor főzzél másik adagot, de ne olyan sokáig, mert elfőzted a tésztát.
2/7 anonim válasza:
Elfőzted a tésztát,túl puha lett,azon már sehogy nem lehet javítani...,főzz újat!
3/7 A kérdező kommentje:
Úgy értettem h mikor legközelebb gyórok tésztát akkor mit változtassak, de ezek szerint nem ott volt a baj
2012. szept. 4. 14:37
4/7 anonim válasza:
Csak tojás és liszt keverékkel gyúrtad?
5/7 A kérdező kommentje:
Tojás, liszt és egy kevés víz amit még felvett. Sót nem tettem bele
2012. szept. 4. 20:36
6/7 anonim válasza:
Milyenre volt vágva? Csak az lehet az oka, hogy túlfőzted.
7/7 anonim válasza:
Több lisztel kell csinálni, jó keményre kell gyúrni a tésztát. 1 tojást fél kiló lisztel szoktam összegyúrni, és egy kis kávéscsésze vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!