Olcsón, finomat, egészségeset mit (v) ennél?
Spenót, tökfőzelék, paradicsomleves, lekváros tészta, grízes tészta, káposztás kocka, zöldség leves, zöldborsó főzelék, almakompót, palacsinta, dödölle, tócsni...
Olcsók, finomak és egészségesek.
Persze lehet, hogy NorbiRéka belekötne, de ők és követőik nem érdekelnek.
én igazából mindenféle zöldségből bevásárolnék-répa,zöldség,káposzta,karalábé,zöldbab,zöldborsó,paprika,paradicsom.de ha lehet most rengeteget.és eltenném őket fagyasztva a paprika,paradicsomot lecsónak elkészitve üvegekbe.és télre pl. ilyenekkel már enm kellene törödni hosszú ideig,illetve lenne mihez nyúlni hosszabb ideig.ráadául ugye ezekre költeni sem kell,amig készleten vannak. ha valaki kreativabb szeretne lenni és érdekli is,az neki állhat tésztát gyúrni,akármilyet,többfélét is.veszel egy 5kg liszetet abbol azért lehet elég sok tésztát gyúrni és kiszáritva nagyon sokáig eláll.
najó ,szerintem ezzel sem lenen gond hosszú ideig és csak egyszer költöttél rá,igaz dolgoztál vele, de a saját készitésed és leeht hogy igy még nagyobb élvezettel eszed majd.
Ólcsóbb húsokat is lehet venni,baromfit pl. kacsa,liba, csirke farhát.elosztod többfelé,fagyóba beteszed és akármit, levest,pörit,sültet,bármit lehet késziteni belőlle.igazából fantáziára van bizva.hát enm tudok ezek elég ólcsók ha úgy nézzük,csak ugye munka van velük,de szerintem megéri.
Zöldségféle = kelkáposzta, tökfélék, karfiol = akármelyik rántva
Ha ezekből köret vagy saláta, akkor viszont rántott csirke, rántott hal
tojásos lecsó
cukkinifőzelék főtt tojással
hagymás krumpli lecsós karajjal
töltött cukkini
paprikáskrumpli ubisalival
paradicsomos káposzta fasírt sütőben kisütve
rizs hozzá tonhalkonzerv-tonhalas rizs hozzá mexikói köret-rizottó
spenótos rakottkrumpli
spenótfőzelék főtt tojással
rizseshús paradicsomsaláta
csirkemájragu rizzsel, csalamádé
petrezselymes krumpli, hagymás máj sütve, csirkecomb sütve
gyümölcsös tejberizs
gyümölcsleves, zöldségleves, paradicsomleves, tojásleves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!