Megmaradt tojássárgáját hogyan lehet tárolni, fagyasztani?
Figyelt kérdés
A baj az, hogy ha csak pár órára, vagy másnap reggeli felhasználásig rakom félre a hűtőbe, akkor már szárad meg a teteje.
És ha valamibe belekeverem, az csomós lesz, ott lesznek a tojássárgája darabok...
Egyszer lefagyasztottam, hogy majd sütibe gyúrom később. De mikor kiolvadt, az is össze volt sűrűsödve, és annak is darabokban maradt a teteje.
Hogyan lehet úgy fagyasztani, hogy kiolvadva folyékony legyen?
Most azon gondolkodom, hogy esetleg, ha keverném valamivel, ami úgyis fog még kelleni abba, amit x nap múlva készítek belőle, és egyben fagyasztanál le. De mit lehetne hozzákeverni, ami gátolja a kiszáradást?
Bevált módszereitek vannak erre?
2012. aug. 22. 11:15
1/1 anonim válasza:
Enyhén verd fel villával, és légmentes dobozkába, vagy csavaros üvegbe tedd. folpack, vagy fólia nem elég, azok alatt bőrös lehet a teteje.kiengedve habverővel keverd simára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!