Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Almapaprikát hogy kell berakmni?

Almapaprikát hogy kell berakmni?

Figyelt kérdés
anyósom egy üvegbe rakott alpmaparikát, karfiolt, zöld paradicsomot.nagyon fini volt, de mivel már nem él nbem tudom megkérdezni.meg szeretnék csak simán is almapaprikát:
2009. júl. 23. 12:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem megvan a 100 legjobb házi savanyúság c. könyv,be van szkennelve a számítógépembe,eszméletlen jó savanyúságok vannak benne,a feleségem sokfélét csinált már belőle,a család nagy örömére,ha érdekel feltöltöm valahová.
2009. júl. 23. 14:12
 2/10 A kérdező kommentje:
az jó lenne.vagy esetleg küld el eemailbe.köszi
2009. júl. 23. 18:37
 3/10 anonim ***** válasza:
Elözö válaszoló: ez a gyüjtemény engem is érdekelne.
2009. júl. 23. 21:40
 4/10 anonim ***** válasza:

Feltöltöttem...sok szerencsét a savanyúságkészítéshez,és jó étvágyat!

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. júl. 25. 09:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Utolsó volt hogy valakinek feltöltök valamit,minek kéred ha nincs is rá igazából szükséged?
2009. júl. 26. 20:32
 6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy feltöltötted, de más receptekre is kiváncsi vagyok.
2009. júl. 26. 20:54
 7/10 anonim ***** válasza:

tegnap 09:40-as, sajnos nem tudom a letöltött gyüjteményt kinyitni, tudnál segiteni, mi lehet a baj?

Köszi! (A másik kérdezö vagyok.)

2009. júl. 26. 22:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Bármit el lehet rakni, ha ezt a levet készíted rá:

60 dkg cukor, 12 dkg só, 20%-os ecetből fél liter (ha csak 10 %-os az ecet akkor 1 liter), 1 csomag nátrium-benzoát, 1 evőkanál: egész bors, egész kömény, korriander, szegfűbors, mustármag, 3-4 darab babérlevél. Ezt 1 liter vízzel fel kell forralni, amikor forr elzárom alatta a gázt és hozzáöntök 3 liter hideg vizet. Hagyom kihűlni, majd ráöntöm az elrakni kívánt dolgokra. Ez az adag 2 darab 5 literes üvegre elegendő. Ha maradt meg a léből, akkor egy műanyag palackba bele lehet önteni és így lehet tárolni.

2009. júl. 27. 14:51
 9/10 anonim ***** válasza:

22:14

Töltsd le ezt:

[link]

Telepitsd és utána már meg tudod majd nézni a recepteket.

2009. júl. 27. 19:39
 10/10 anonim ***** válasza:
A tegnapi 22:14-es vagyok: köszi a segitséget.
2009. júl. 27. 22:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!