Hogyan kell jó libazsírt sütni hájból? Kb 2,5 kg. Nem bőrösháj.
Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 11:55
1/3 anonim válasza:
Kislángra teszed, és lassan sütöd, amig teljesen össze nem sül a háj. Azért kislángra, hogy ne égjen meg a zsír. Néha megkevered, hogy ne süljön oda. Vizes ne legyen a lábas, mert akkor pattogni fog.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Hallottam valami tejjel való lehintésről, de nem tudom, minek?
2009. júl. 22. 12:15
3/3 anonim válasza:
Elöször jó egy kicsi vizet aláönteni, akkor kevésbé ég le az elején.
A tej arra jó, hogy a töpörtyüje szép piros szinü legyen, ne oyan hóka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!