Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » S. O. S.! Tudtok ötletet adni?

S. O. S.! Tudtok ötletet adni?

Figyelt kérdés

Kellene főznöm valamit, de alig van itthon valami.Kérlek segitsetek.Ezek vannak: Két csomag csirkeaprólék, füstölt disznó köröm,Levescsont cukkini,tarhonya,levestészta,liszt,zsemlemorzsa.

Hát ötletem nincs mit csinálhaznék ezekből.:( Aki tudna segiteni annak nagyon hálás lennék.:(

2012. júl. 25. 08:35
 1/10 anonim ***** válasza:

csontleves

cukkinis tarhonya

sült cukkini, rántott cukkini tarhonyával

körömpörkölt

tarhonyaleves

2012. júl. 25. 08:38
 2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a leves jó ötlet,de zöldség sincs itthon.vagy az most maradjon ki?:/
2012. júl. 25. 08:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Én csirkeaprólékból csinálnék levest. Másodiknak meg rántott cukkinit pirított-főtt tarhonyával.
2012. júl. 25. 08:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Annyira rossz.Nem volt munkája a páromnak illetve be volt jelentve de leálltak két hónapra és sehol(!!)nem talált addig semmit)Hát most ez a honap is nagyon szükös lett ez látszik is.Köszönöm az ötleteket.Csak nem tudom milyen lesz a leves zöldség nélkül,de jó ötlet.
2012. júl. 25. 08:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Delikátod sincs vagy ételízesítő? Abban azért van egy kis szárított zöldség, biztos ad vmi ízt. Kutyusomnak szoktam husit főzni delikátos vízbe és nagyon jó illata van :)
2012. júl. 25. 09:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi szeretjük a csirkeaprólékot pörköltnek. Esetleg cukkini kockákkal dusithatod. Ahhoz a tarhonya remek. A füstölt körmöt csak ugy megfőzném puhára, hideg kajának, egy kis mustárral. A levest most hagyd ki, amig lesz zöldséged. Ha van otthon leves kockád, vagy vegeta, nyugodtan megfőzheted a csontot is, és ha főtt legalalább 4 órát sós vizben, vegetával ,borssal izesitheted, és utána leszüröd, leves tésztával tálalod.
2012. júl. 25. 09:06
 7/10 anonim ***** válasza:

Nézd meg, van-e valami szárazbab, borsó, lencse, mert azzal és a füstölt körömmel felséges levest tudsz főzni. A főtt köröm mellé pedig egy kis szósz, vagy mártás, esetleg van egy kis krumplid, főzeléket belőle.

A csirke-aprólékból rizseshúst, vagy pörköltként és összefőzném pirított tarhonyával.

2012. júl. 25. 09:16
 8/10 A kérdező kommentje:
sajna elfogyott a vegeta is.gondoltam rá husleves de most sóval, meg tésztával, az milyen lenne? asszem most átnézem a pénztárcámat, egy kenyérre valóm van az biztos.krumpli sincs itthon.:(
2012. júl. 25. 09:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Nézz szét zöldségeseknél, osztályon aluli méretű krumplit 40.- Ft/kg-ért árulnak. Méret kb. jérce-tojás.
2012. júl. 25. 09:28
 10/10 A kérdező kommentje:
na agyalok,aztán majd kiderül.:/Köszönöm a segitséget mindenkinek.elegem van../
2012. júl. 25. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!