Tudtok ötletet adni?
Figyelt kérdés
Ne haragudjatok hogy ide írok, de sürgős lenne mert a héten van párom szülinapja és szeretnék neki egy hímzett törölközőt venni. Az lenne a kérdésem hogy a 19. kerület közelében tudna nekem valaki ötletet mondani hol tudnék ilyet csináltatni? Kerestem neten is de csak online rendelhetőket találtam, azokban meg nem nagyon bízok, mert lehet kihoznak nekem valami szar törölközőt ami max felmosásra lenne jó.. :-D Előre is köszönöm, és tényleg bocsánat hogy ide írtam!2012. márc. 19. 11:23
1/4 anonim válasza:
Nem Pesten lakom, de nálunk pl. a Tescoban van ilyenre lehetőség, kivül az üzletsoroknál
. Vagy Árkád/Pláza.
2/4 anonim válasza:
Europarkban ha jól emlékszem, akkor van törölközős, de ha ott nincs, akkor a pesterzsébeti Tescoban az üzleteknél 100 %, hogy van. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Az europarkban sajnos már megszűnt a törcsi hímzés, de most rátaláltam egy rendelhetős oldalra, és az üzletük a Tescoban van, szóval a napokban ellátogatok oda! Még egyszer köszönöm!
2012. márc. 19. 11:38
4/4 Nanamia válasza:
Europarkban földszinten (bár őket nem látom kint állandóan), vagy Pesterzsébet városközpontban a sétálón, ahol a szökőkút van. Nem tudom pontosan a bolt nevét, csak a kirakatról emlékszem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!