Tejtermék megromolhat ennyi idő alatt?
Figyelt kérdés
Napközben a melegben amíg hazaviszem a joghurtot, megromolhat? Olyan fél óra volt az út hazáig, utána hűtőbe tettem. Megettem, de kicsit fura íze volt (Activia), viszont nem tudom, egyébként is ilyen-e, nem szoktam Activiát enni. Megromolhatott ennyi idő alatt, vagy nem kell félnem?2012. júl. 14. 22:32
1/8 anonim válasza:
Dehogy romolhat meg. Azért nem jégkocka, hogy ennyire érzékeny legyen.
2/8 anonim válasza:
Én szoktam ilyen joghurtot venni.Nincs fura íze.Lehet,hogy a szállítás,vagy a tárolás során nem hűtötték megfelelően.
3/8 anonim válasza:
Ennyi idő alatt is megromolhat, ha meleg helyen volt. De az is lehet, hogy már eleve rossz volt. Nem tudom mennyit vettél, de ha nem ízlik, akkor inkább dobd ki.
4/8 A kérdező kommentje:
Már megettem.:( Hűtőpultban volt, onnan a hátizsákba tettem amíg hazavittem, ami 20-30 perc volt maximum, utána megint a hűtőbe.
2012. júl. 14. 23:20
5/8 anonim válasza:
Eleve romlott lehetett (átcímkézett), már volt szerencsém ilyet venni.
6/8 anonim válasza:
Ennyi idő alatt nem romlik meg, ha kicsit savanykás íze volt, az normális.
7/8 anonim válasza:
Ennyi idő alatt nem romolhatott meg, csak abban az esetben,ha valahol raklapszám állt a napon, és csak utána került a hűtőpultba.
a hűtőlánc megszakadása nélkül, fél óra alatt semmilyen tejtejmék nem romlik meg.
8/8 anonim válasza:
Az activia alapból kicsit savanykás igen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!