Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Tejtermék megromolhat ennyi...

Tejtermék megromolhat ennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
Napközben a melegben amíg hazaviszem a joghurtot, megromolhat? Olyan fél óra volt az út hazáig, utána hűtőbe tettem. Megettem, de kicsit fura íze volt (Activia), viszont nem tudom, egyébként is ilyen-e, nem szoktam Activiát enni. Megromolhatott ennyi idő alatt, vagy nem kell félnem?
2012. júl. 14. 22:32
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
Dehogy romolhat meg. Azért nem jégkocka, hogy ennyire érzékeny legyen.
2012. júl. 14. 22:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Én szoktam ilyen joghurtot venni.Nincs fura íze.Lehet,hogy a szállítás,vagy a tárolás során nem hűtötték megfelelően.
2012. júl. 14. 22:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Ennyi idő alatt is megromolhat, ha meleg helyen volt. De az is lehet, hogy már eleve rossz volt. Nem tudom mennyit vettél, de ha nem ízlik, akkor inkább dobd ki.
2012. júl. 14. 23:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Már megettem.:( Hűtőpultban volt, onnan a hátizsákba tettem amíg hazavittem, ami 20-30 perc volt maximum, utána megint a hűtőbe.
2012. júl. 14. 23:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Eleve romlott lehetett (átcímkézett), már volt szerencsém ilyet venni.
2012. júl. 14. 23:40
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Ennyi idő alatt nem romlik meg, ha kicsit savanykás íze volt, az normális.
2012. júl. 15. 07:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Ennyi idő alatt nem romolhatott meg, csak abban az esetben,ha valahol raklapszám állt a napon, és csak utána került a hűtőpultba.

a hűtőlánc megszakadása nélkül, fél óra alatt semmilyen tejtejmék nem romlik meg.

2012. júl. 16. 11:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Az activia alapból kicsit savanykás igen :)
2012. júl. 16. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!