Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mi a praktikája, hogy ételmele...

Mi a praktikája, hogy ételmelegítőben a hagymaleves ne barnuljon be egy idő után?

Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 13:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem sosem barnult be - mit csinálsz vele, hogy bebarnul?
2012. júl. 11. 13:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Éttermi konyhán lefőzik ,szép fehér .beteszik a melegentartó ételmelegítőbe ,és pár óra alatt bebarnul .nagy mennyiségről beszélek .
2012. júl. 11. 17:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Ehhez tudni kellene a receptet, mert valamelyik összetevövel van gond.
2012. júl. 11. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Hűtőben nem barnul be ,napok alatt sem .
2012. júl. 11. 18:46
 5/5 A kérdező kommentje:
vaj ,v.hagyma ,fehér bors ,só ,párolva ,leturmixolva felhúzzuk csontlével ,bele a tejszínt azt beforralni .Ennyi .Ez a recept
2012. júl. 11. 18:48

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!