Distance10 kérdése:
Hogyan tudok finom limonádát készíteni?
Figyelt kérdés
miből mennyi kell stb..stb... :)2012. júl. 11. 12:45
1/3 anonim válasza:
Én egy 2 l-es kancsóba 3 citromot szoktam belefacsarni, kb. 6-7 ek. kristáylcukorral. Sajnos a citromok savanyúsága sem egyforma, a cukrok is eltérhetnek (mennyire finom a kristály), ezért a csalhatatlan dolog a kóstolás. Meg mindenkinek más is az ízlése (mi nem szeretjük, ha nagyon édes). Ha ízesítenéd valamilyen szörppel, akkor csökkenteni kell a cukor mennyiségét.
2/3 anonim válasza:
Én sokkal hígabbra csinálom, kb. 1,5 l méretű a kancsó, 1 egész citromot facsarok bele (meg ha van nagyjából kifacsart citrom a hűtőben, akkor azt is "kivégzem") és egy csapott evőkanál cukrot. Először csak félig engedem fel vízzel, erősen keverem amíg feloldódik a cukor, aztán teletöltöm. Nekünk ilyen az ízlésünk, a szörpöket is sokkal jobban hígítjuk, mint ahogy rá van írva és a gyümölcslevet is vízzel isszuk.
3/3 A kérdező kommentje:
értem köszönöm szépen :) persze ízlés kérdése ki hogyan szereti :)
2012. júl. 12. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!