Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell sütni sült oldalas...

Hogyan kell sütni sült oldalast lábosban?

Figyelt kérdés

#oldalas #lábosban
2012. júl. 8. 09:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Beleteszed az oldalasdarabokat a lábasba, kedved szerint fűszerezve. Annyi zsiradékot rakj rá, hogy egészen ne lepje el, azután 1,5-2 dl vizet önts rá. Tedd rá a fedőt, párold, amíg a víz el nem párolog, a hús puha nem lesz, majd a fedőt levéve süsd pirosra. Én így szoktam és isteni az íze, állaga. Kedvet is kaptam hozzá. Üdv és jó étvágyat!

2012. júl. 8. 10:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Teszel a lábasba zsírt (Nem olajat). Beleteszed a húst,sózod,fokhagymát teszel hozzá. Öntesz alá

kevés vizet és lefedve sütöd. Ha kell pótolod a vizet. sülés közben. Ha a hús már puha,akkor zsírjára sütöd.

Tepsiben is így kell.

2012. júl. 8. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Eddig csak sütőben sütöttem, de most csak kevés van, ezért nem kapcsolom be a sütőt.
2012. júl. 8. 10:22
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Probaljatok ki sorrel, azzal engedjetek fel, foliazni, igy sutni kb. 30-40 percig, aztan folia nelkul piritani. Isteni finom es omlos.
2012. júl. 8. 13:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

mi belerakunk 2-3 darab oldalast,kis zsírt,sót, fokhagymát egy sütőzsacskóba,

szúrunk a zacsin egy pici lukat ,fölül,

és a sütőben 220 fokon 45 percig sütjük,

isteni

2012. júl. 8. 14:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mentek a kezecskék.
2012. júl. 8. 14:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is mindig nagy serpenyőben sütöm piros ropogósra az oldalast. fokhagyma, egészbors, ha van pár szem borókabogyó kerül a zsírba.

van amikor rakott oldalast csinálok, akkor ezt a ropogós husit kicsontozom, és héjában főtt krumplival, hagymával, összerakva, tejfölös tojással leöntve,reszelt sajttal a tetején a sütőben befejezem.

2012. júl. 8. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__konyhai-praktik..


tarja helyett a két csontonként darabolt oldalas.

2012. nov. 10. 19:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, három éve tetted fel a kérdést, de még jól jöhet:


- a feldarabolt -két bordás darabokra- oldalast annyi zsírban felteszed, amennyi ellepi;

- amikor elkezd sülni, akkor bőven megszórod szálasra vágott hagymával;

- fedő alatt addig sütöd, míg megpuhul;

- zsírjára sütöd, vigyázva a hagymára, nehogy megégjen;

- tetszőleges körettel fogyasztod;

- másnap a hagymás zsírt kenyérre kened, és paprikával.paradicsommal kitűnő vacsora;

2015. júl. 25. 16:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!