Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Krémleves, de hogyan?

Krémleves, de hogyan?

Figyelt kérdés

Nincs itthon tejszínem csak kefír,joghurt és tej.Ilyenkor hogy tudnám finoman megcsinálni a krémlevest?mindenhol csak tejszínes recepteket találok.

Konkrét receptek is jöhetnek,esetleg amit hidegen is lehet fogyasztani.

Köszönöm!



2012. júl. 6. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam hasonló helyzetben..

Ha a joghurt natúr akkor tej és joghurt keveréke!

Ne legyen nagyon tejes inkább kicsit sűrűbb maradjon.

2012. júl. 6. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)cukkinikrémlevest szeretnék,ehhez van itthon alapanyag:)
2012. júl. 6. 18:46
 3/7 anonim ***** válasza:
51%

Ebbe például egyáltalán nem kell tejszín.

[link]

2012. júl. 6. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
...és ebbe sem. [link]
2012. júl. 6. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2012. júl. 6. 19:02
 6/7 anonim ***** válasza:
kefírrel és joghurttal is nyugodtan összemixelheted, finom lesz.hidegen is finom.
2012. júl. 6. 19:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm...hagymásan csináltam,igy jo sürü lett,nem tettem bele végül semmit,mert nagyon jol sikerült az ízesítés.
2012. júl. 6. 20:42

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!