Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mennyi idő alatt olvad ki egy...

Mennyi idő alatt olvad ki egy 2 literes víz?

Figyelt kérdés
Lefagyasztottam 1 2 literes flakont tele vízzel, mert megyek segíteni ki a kertbe nagyapámnak, de ott csak a tűző napon tudom tartani, mennyi idő mulva lesz ihatatlanul meleg?
2012. júl. 6. 12:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
szerintem este 6-7
2012. júl. 6. 12:25
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem most megyek:D Majd csak holnap kb olyan 2 kor kezdünk
2012. júl. 6. 12:31
 3/13 anonim ***** válasza:

Először ki kell olvadnia, addig nem tudod meginni. :D

Onnantól kb. 1-2 óra, amíg hűvösnek mondható. (Ha árnyékban tartod.)

2012. júl. 6. 12:32
 4/13 anonim ***** válasza:
A kertet úgy értem, hogy ház közelében lehet. Mi lenne, ha több kisebb flakont raknál a hűtőbe (nem a fagyasztóba), és ha elfogy az egyik, bekocogsz a következőért.
2012. júl. 6. 12:34
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem... a kert kb 10km-re van a háztól a faluból már kint van. Semmi ház nincs még egy fa sem:S Amíg kiolvad, addig iszok mást:D Kb mennyi idő amíg kiolvad?
2012. júl. 6. 12:36
 6/13 anonim ***** válasza:

"Kb mennyi idő amíg kiolvad?"

Tűző napon talán fél óra... sem. De egyenletesen olvad ki, szóval ha még jeges kicsit, addig talán le tudod inni róla a megolvadt részt.

De a lényeg, hogy nagyrészt melegen kell majd innod. Egy-másfél óra után szerintem már pisi lesz. Ezért lenne érdemes valami ízesítettet vinned, mert az jobban csúszik melegen, mint a víz.

2012. júl. 6. 12:45
 7/13 A kérdező kommentje:
Inkább víz, mint valami ízesített cucc. Lehet, majd berakom a kocsi alá az árnyékba
2012. júl. 6. 12:48
 8/13 A kérdező kommentje:
Tahát akkor szerintetek teljesen fagyott állpotban a tűző napon 1-2 óra alatt kiolvad és ihatatlan lesz?
2012. júl. 6. 12:49
 9/13 anonim ***** válasza:
ásd el a nedves földbe :D :)
2012. júl. 6. 12:55
 10/13 anonim ***** válasza:

Egy tea nem annyira ízesített cucc. :)

Javaslat: fagyassz le még jónéhány flakonnal, és az egészet rakd be egy vastag falú sporttáskába. Körberakhatod töröközőkkel is, ha gondolod. (Alulra és oldalra.) Így nehezebben olvad ki, és a többi jég megvédi a vizedet. Ha a kocsiban hagyod, lehetőleg hagyd nyitva az ajtót, hogy járjon a levegő, de a táskát csukd be, ha épp nem kell. Ha szerencséd van, akár estig kitarthat a hűs víz. :)

2012. júl. 6. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!